دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
Persian
Date : 2019 Saturday 24 Aug
Code 183

Two University Professors from Yeditepe University of Istanbul Will Visit Tabriz University of Medical Sciences on 24-25 August 2019

Two university professors from Yeditepe University in Istanbul (Turkey) will visit Aging Research Institute of Tabriz University of Medical Sciences.
Based on the Memorandum of Understanding between Tabriz University of Medical Sciences and Yeditepe University of Istanbul (Turkey) for conducting joint research projects, two university professors from Yeditepe University in Istanbul (Turkey) will visit Aging Research Institute of Tabriz University of Medical Sciences on 24-25 August 2019.